Sirius Hunde og Aarhus Hundecenter

Efter 4 gode år i Vestergade, Aarhus C, rykkede vi i november 2018 til Højbjerg hos Aarhus Hundecenter v/dyrlæge Astrid Holtet. Siden er butiksdelen overdraget til Aarhus Hunde Center, og er blevet en integreret del af centerets aktiviteter. Sirius's produkter er at finde på hylderne i butikken og Thor kommer jævnligt forbi og laver seler til jeres hunde.
 
 
Kig forbi www.aarhushundecenter.dk og få mere info om de spændende aktiviteter og produkter centeret byder på.
 
SIRIUS HUNDE - BUTIKKEN I HØJBJERG
Butikken vil fortsat være en fuldt ekviperet hundeforretning med kvalitetsprodukter til alle slags hunde. Ud over vores egne produkter fra Sirius Hunde, fører vi også en række andre kvalitetsprodukter. Vi lægger fortsat vægt på kvalitet og god vejledning, så vi sammen kan finde frem til det bedste produkt til dig og din hund. Se, hvordan vi laver både legetøjet og seletøjet til din hund.

Vores foderkunder kan fortsat handle Essentials, og Vom & Hundemat (BARF) hos os, og seleværkstedet er altid åbnet.
 
INDIVDUEL TILPASNING
Vores egne produkter er håndlavede og du kan få dit eget udstyr lavet på stedet. Vi tilpasser alt seletøj (liner, seler og halsbånd) til netop din hund, så det passer optimalt. For os er individualitet og fuktionalitet kerneværdier. Tag din hund med ind i butikken, når du skal købe seletøj, så finder vi sammen den bedste løsning til din hund.
 
SPECIELLE BEHOV
Har vi ikke det,  du søger indenfor seletøj, kan vi designe det ud fra dine ønsker. Har du en god idé eller et problem, du skal have løst, så kom ind i butikken og få en snak med os. Vi er altid klar til at nytænke og ved fælles hjælp finder vi altid en løsning. 
 
RÅD OG VEJLEDNING
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i butikken, hvis du har brug for råd og vejledning, for eksempel indenfor fodering af din hund, træning eller løb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SIRIUS BUTIKKEN & AARHUS HUNDECENTER
I forbindelse med arrangementer hos Aarhus Hundecenter, kan du altid købe foder eller andre varer i Sirius-butikken. Arrangementer slåes op under Nyheder her på hjemmesiden og på Facebook
 
 
SELEVÆRKSTEDET
Seleværkstedet barsler med et bookingsystem, så du ikke skal gå forgæves, eller vente for længe, når din hund skal måles og selen tilpasses. Mere information på denne side og Facebook  følger. Indtil videre vil du kunne få målt op til seler alle dage i butikkens åbningstid.
 
FORHANDLERE
Vores produkter kan også findes hos en række forhandlere i både indland og udland. Se vores forhandlerliste her!
 
 
NB!
GRUNDET TVANGSLUKNING pga COVID-19 ER ARHUS HUNDE CENTER  
LUKKET. VI BEKLAGER OG HÅBER AT VENDE TILBAGE SNAREST
 
NORMALE ÅBNINGSTIDER i Højbjerg
Mandag Lukket 
Tirsdag Lukket 
Onsdag Lukket
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag 11.00 - 15.00
Søndag Lukket
 
 
Kontakt os gerne her eller på tlf. 50124822
Åbningstider på Øster Parkvej 2, Højbjerg følger her på siden snarest!
  
 

 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Seleværksted hos AHC Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk