COCO VIl IKKE VÆRE ALENE HJEMME
Coco er en lille Jack Russel tæve på 1 år. Hun har svært ved at blive efterladt derhjemme. Når hendes ejer gik kunne naboerne høre hende pibe i en halv time efter. Coco fik fire  forskellige Sirius Søgefelter. Hver dag får hun nu sin morgenmad spredt ud på felterne lige inden hendes ejer tager på arbejde. Coco bruger således en masse tid på af finde sit foder og hun får brugt sin næse. Coco lægger derfor slet ikke mærke, til at hun bliver ladt alene, hendes stressniveau dæmpes og naboerne har ikke hørt hende pibe,  siden de startede på denne nye rutine.
FLERE CASES KOMMER SNART! 
 
 
 
 
 
PELLE TRAK FOR MEGET
Pelle er en 2 år gammel Golden Retriever han. Han er en glad og energisk hund, som elsker at opleve verden og møde andre hunde. Pelles iver, når han så andre hunde var dog så stor, at hans ejer havde svært ved at holde ham, når han for eksempel så en hund på den anden side af gaden. Det blev så slemt, at det endte med, at Pelle kun blev luftet steder, hvor han ikke mødte andre hunde, og at han ikke kunne komme med når familie skulle på tur. Pelle fik en Sirius Gå-Sele og linen blev hæftet til brystringen. Det betyder, at Pelle nu er meget nemmere at holde, når han ser en hund på den anden side af vejen, eller når han skal passere en hund på stien. Det betyder at Pelle nu  får en masse oplevelser sammen med sin familie og at familien får den oplevelse af samværet med Pelle, som jo var grunden til at de fik ham i sin tid.
CLAUS FIK DÅRLIG SKULDER
Claus er rigtig glad for sin 3 år gamle Rottweiler Balder, men Balder er stærk og trækker meget hårdt i snoren, når han ser noget spændende, f.eks. et egern i skoven. Efter mange gåture og konstante ryk i linen fik Claus en øm og dårlig skulder. Derfor fik Balder en Sirius Gå-Sele, som vi kombinerede med en Sirius Gå-Line med støddæmper modul, der blev hæftet til selens brystring. Gå-Selen gør at Balder er nemmere at styre og støddæmperen dæmper belastningen på Claus' skulder, når Balder alligevel bliver lidt for ivrig. Nu kan Claus og Balder igen møde et egern i skoven uden det giver problemer.
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk