"Vi arbejder ud fra et ønske om, at imødekomme hundens naturlige behov i en ellers travl hverdag"
HVEM ER SIRIUS HUNDE?
Sirius Hunde er et firma der udvikler og producerer kvalitetsprodukter, der øger den moderne hunds livs kvalitet. Vi arbejder ud fra et ønske om at skabe mulighed for at imødegå hundens naturlige behov i en ellers travl hverdag. Hos Sirius udvikler vi løbende nye produkter. Udviklingen sker i samarbejde med vores kunder for bedst muligt at imødekomme de behov den moderne hund og ejer møder i deres hverdag. Har du en god ide eller et problem, som du gerne vil have løst, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os her 
  
 
For far og datter er kærligheden til hunde og interessen for deres velfærd en fælles interesse. Dette, samt lysten til at gøre en professionel forskel for den moderne hunds velfærd, er drivkraften i dagligdagen for Sirius Hunde, både hvad angår den fortsatte udvikling af nye produkter, engrossalg og den daglige drift af butikken.
 
  
Karla og Frigg

 
 
 "Ideen til Sirius Hunde startede, da Astrid en vinterdag tog den lille hund Paw med hjem fra klinikken"
 
 
FOLKENE BAG SIRIUS HUNDE
 

Thor Las Holtet, stifter  og indehaver:
Thor er cand. scient. og PhD i biologi og kemi og har gennem årene været stifter og indehaver af 3 biotekvirksomheder og arbejdet med forskning og udvikling i en række danske og udenlandske medicialfirmaer. Thor har altid haft en stor kærlighed og interesse for hunde og har i hele sit voksenliv været en aktiv langdistanceløber. Med udgangspunkt i disse interesser er han idemanden bag Sirius's produkter, og udvikler løbende nye. Hør Thor fortælle om, hvorfor han startede Sirius Hunde. 
 
Astrid Gerd Holtet, dyrlægefaglig konsulent for Sirius Hunde og stifter og indehaver af Aarhus Hundecenter:
Astrid er veterinærfaglig konsulent og dyrlæge certificeret i kiropraktik. Som dyrlæge har Astrid erfaring fra smådyrlægepraksis og har en særlig interesse indenfor hunde og adfærd. Hun har blandt andet skrevet speciale om smerteadfærd hos hunde. Astrid har derudover efteruddannet sig som hundeadfærdstræner, været fast skribent for fagbladet "Hunden", underviser endvidere på Hansenbergs veterinærsygeplejerske-uddannelse og er en del af censorkorpset på dyrlægeuddannelsen på KU. Privat har hun en hund, som hun træner aktivt med i sin fritid. Astrids særlige interesser ligger indenfor positiv træning og især klikkertræning, samt spor- og næsearbejde. 
 
Kirsten Nielsen, salg og administration: 
Kirsten er gift med Thor og er i de senere år blevet mere og mere engageret i firmaet. 
 
Kirsten tager sig af salg og kundekontakt, markedsføring
og administration.
Sideløbende er Kirsten indehaver af konsulentfirmaet  KnowledgeDesign,  som hun startede i 2006.
HISTORIEN OM SIRIUS HUNDE
Ideen til Sirius startede, da Astrid en vinterdag tog den lille hund Paw med hjem fra arbejde. Paw, en lille gravhund/puddel blanding, var kommet ind på klinikken for at blive aflivet på grund af adfærdsproblemer.
Han var grundlæggende en sød lille hund, men havde et bemærkelsesværdigt højt stressniveau og en stor del angst. Han var især usikker, når han var ude af huset og i haven, og det resulterede i en næsten konstant gøen. Derudover stolede han ikke på mennesker og var meget indadvendt og til tider knurrende og utilnærmelig.
Vi fandt hurtigt ud af at Paw elskede at bruge sin næse og at han efter lidt næsearbejde var meget roligere og gladere udenfor. Derfor fik vi hurtigt etableret en rutine hvor Paw, hver gang han skulle ud i haven, fik en håndfuld godbidder kastet ind i en busk, som han så brugte sin næse til at finde.
 
Paw
Efter noget tid konstaterede vi med glæde, at Paw blev meget roligere og meget mindre gøende, når han var udenfor. Næsearbejdet havde også den mere overordnet effekt, at han generelt blev en roligere, venligere og mere afslappet hund, både derhjemme og i mødet med hunde og mennekser. Det var denne oplevelse af næsearbejdets betydning for Paws trivsel, der blev startskuddet til Sirius Hunde.
 
 Alma
 
Lassen
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk