VORES LEGETØJ
At lege med de ting, der er omkring dem, er naturligt for alle hunde, især unghunde. Har man haft en hvalp før, så ved man, hvordan det kan være, at komme hjem fra arbejde og finde sko, puder m.m. bidt i stykker og spredt over hele huset! Det er der råd for! Sirius Hunde har udviklet en serie legetøj, som hunden kan beskæftige sig med, både i samspil med ejeren, men især når hunden er alene og skal aktiveres gennem mange timer. Alt vores legetøj er udviklet af naturmaterialer, og således ufarlige for hunden at tygge og sluge.
 
 "At bruge næsen kan nedsætte stress og uro hos
hunde."  
 
         
 
 
LEGETØJ DER UDFORDRER NÆSEN
At bruge næsen kan nedsætte stress og uro hos hunde. Derfor har vi hos Sirius Hunde udviklet legetøj i flere forskellige sværhedsgrader, der alle udfordrer hundens evne til at bruge næsen. Blandt andet har vi udviklet udfordrende foderskåle, der kræver at hunden bruger næsen for at få maden. Eller vores Søgefelter, der kan kombineres efter ønske og som giver mulighed for at hunden kan søge efter godbidder eller foder over et større areal og på et udfordrende underlag. Søgefelterne er ideelle til hunde der for eksempel bor i lejlighed. Alt vores søgelegetøj kan med fordel anvendes i forbindelse med den daglige fodring, således at næsearbejdet bliver en integreret del af hverdagen.
 
 
HVOR KAN JEG KØBE LEGETØJET?
Vi har mange forhandlere i hele landet, og i Århus finder du os hos Aarhus Hunde Center. Se mere om butikken her. Udvalgte legetøjsprodukter kan købes online på Etsy.com, eller hos vores forhandlere:
 
 
LEGETØJ DER KRÆVER PROBLEMLØSNING
Hundes evne til at løse problemer afhænger meget af race og erfaring. Problemløsning kræver øvelse, og hunde der aldrig har prøvet det før, skal stilles overfor nogle nemmere problemer først og så arbejde sig op - men alle hunde kan lære det. Derfor har vi udviklet en masse forskelligt legetøj, der udfordrer hundenes evner til problemløsning på mange forskellige niveauer. Alle har det tilfælles, at hundene skal løse et problem for at få den godbid, der ligger og venter som belønning. Det er f.eks. vores puslespil og udfordringsbolde og, for de mere øvede hundes vedkommende, vores trækdispenser. Denne dispenser frigiver foder eller godbidder når hunden trækker i en snor med en bold - eller måske yndliglegetøjet i. Fælles for dem alle er, at de stiller krav til hundenes hjerne, og det er en god og effektiv måde at aktivere dem på.
  
 

 
 
 
 
 
 
 
APPORTERINGSLEGETØJ
Apportering er for nogle hunde en væsentlig motivationsfaktor. For mange af vores jagthunderacer ligger det, at hente og bære, dybt indlejret i deres genetik. At lave apportering med en hund, der brænder for det, er en helt speciel oplevelse, men det er ikke kun de meget specialiserede hunde der kan have gavn er den slags arbejde. For mange hunde og ejere er apportering  en sjov og givende måde at arbejde sammen på. Hos Sirius Hunde har vi en række dummies og andre apporteringsemner. Alle har det til fælles, at de er lavet af naturlige kvalitetsmaterialer, som stimulerer og udfordrer hunden i sit arbejde. 
 
 
BIDE- OG RUSKELEG
For mange hunde er ruskeleg eller bidearbejde en naturlig del af legen. Hos Sirius Hunde har vi udviklet en række bide- og ruskelegetøj i serien Natur, som alle er lavet af naturlige materialer og uden smådele, som hunden kan sluge. I Natur-serien arbejder vi med materialer som læder, pels og naturreb, som er sjove for hunden at bide i, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om hvad din hund tager i munden. Vores legetøj er solidt, men samtidig udfordrende og fremmer hundenes lyst til at rive og ruske både ved leg med dig og når den er alene.
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk