LØB MED DIN HUND
At være fysisk aktiv er sundt for både dig og din hund og at løbe sammen kan være en rigtig hyggelig måde at komme ud i naturen med din hund. Hunde udvikler, ligesom mennesker, endorfiner når de løber, og endorfiner er med til at give en lykkefølelse og velvære. Når man løber er det vigtig at man ikke ubelastes uhensigtsmæssigt ved for eksempel at få et skævt eller uregel-mæssigt træk - og det gælder både for dig og din hund. Derfor har Sirius Hunde udviklet et ergonomisk løbesystem, der mindsker den uhensigtigsmæssige belastning på både løber og hund. Løbesystemet består overordnet af tre dele; løbesele, løbeline og løbebælte, og kan suppleres med tilbehør som 'høm-høm' pose og drikke-rem, vanddunksholder m.m. P.t laver vi desværre ikke seler.
SIRIUS LØBESELE
Sirius Løbe-Seler er designet således at hunden ikke belastes problematisk ved et eventuelt træk. Lægges der et træk på selen fordeles belastning jævnt og ligeligt over bundens bryst. Selerne har en række tilhæftningspunkter til linen, som gør at trækket kan optimeres til netop din hunds behov. Hunden, som ikke trækker kan løbe fint med en sele med tilhæftning over ryggen, mens hunden, der trækker, kan få kombineret rygtilhæftningen med en brysttilhæftning, som gør det meget nemmere at bremse hunden. Sirius Løbe-Sele er lavet i holdbart. pænt og let materiale, der er nemt at rengøre og og iøvrigt er vedligeholdelsesfrit.
 
 
SE MERE HER
Se en video om vores løbesystem her!
 
"At være fysisk aktiv er sundt for både dig
og din hund"
 
 
SIRIUS LØBE-LINE
Sirius Løbe-Liner er udviklet til at mindske uhensigtigsmæssig træk i både dig og din hund, når I løber samt til at give en optimale kontrol over hundens retning og hastighed. Sirius Løbe-Liner er modulbaserede og kan dermed tilpasses den enkelte hund. Det kan blandt andet være en solid letvægtsline eller en støddæmpende line, for at mindske hårde træk og ryk i dig og hunden. Derudover kan tilføjes bremsliner med hæftning på selens brysthæfte, således at der opnås en optimal kontrol over hunden under løbeturen. 
 
SIRIUS LØBE-BÆLTE
Sirius Løbe-Bælter muliggør en håndfri løbetur og fjerner det skræve træk (og dermed smerter i f.eks. skulderen)  der typisk opstår hos dig, når du løber med en snor i den ene hånd. Bæltet er elastisk og sørger for at trækket placeres over lænden på en behagelig måde. Det findes i forskellige modeller med blandt andet et polstret rygstykke eller ekstra tilhæftningsmuligheder på bæltet.
 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk