Efter gode år sammen i Vestergade har vi gennem de sidste par år fortsat det skønne samarbejde med vores datter Astrid, i regi af Aarhus Hundecenter. 
Men, nu er vi flyttet til Samsø hvor vi senere vil drive online salget på Etsy.com fremover.  
Aarhus Hundecenter er lukket ned i december 2020, og Astrid fortsætter sine faglige ydelser i regi af www.astridholtet.dk, hvor hun fortsat vil tilbyde kiropraktik og fysioterapi, adfærdskonsultationer, kurser og foredrag. (dog ved siden af sit fuldtidsjob som dyrlæge på Aarhus Universitet. Følg også Astrid på Facebook. Kontakt Astrid for evt. aftaler.
 
 

Sirius Hunde er flyttet til Samsø

Grundet flytningen til Samøs, har vi i Sirius Hunde midlertidigt lukket for vores online salg, men vi siger til når vi igen er klar med salg på ETSY.com under brandet SiriusHounds . (vi holder stadig ferie, men forventer at starte salget op her i sensommeren.
 
Thor tager ikke mod specialbestillinger fremover, altså, der vil kun være mulighed for at købe vores varer online - dette gælder også halsbånd og seler efter standardmål.

Har du spørgsmål kan du altid skrive til os på info@siriushunde.dk.
Lige pt. er vi ikke så tit på mailen, men vi skal nok vende tilbage. Vi beklager at nogen er gået forgæves på mailen de sidste på måneder - vi har ved en fejl lukket mailen ned, men det er oppe at køre igen ;-).

Vi vil gerne sige tak på Astrids og egne vegne - for mange gode år og skønne timer i selskab med jer og jeres dejlige hunde!
Alt det bedste,
Thor, Astrid og Kirsten

OPHØRSUDSALG

 
OPHØRSUDSALG Aarhus Hundecenter
 
Søndag d. 29.november 10-14 ALT skal væk.
 
Der sælges varer og inventar til meget billige priser.
Når du det ikke på dagen, er du altid velkommen til
at kontakte Astrid. 
 
Vi ses på 
 
Øster Parkvej 3
Højbjerg
 
(gratis parkering)

Online salg på Etsy.com

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk