Da Aarhus Hundecenter pt. er tvangslukket p.g.a Covid-19, henviser vi til info@siriushunde.dk, eller ring til Kirsten på 22416264. 
 
 
 
 

TRÆN MED DIN HUND INDENDØRE HELE VINTEREN!
Du kan nu booke hundetræning i Højbjerg/Aarhus indendørs hos Aarhus Hundecenter! Træningen varetages af dyrlæge og hundetræner, Astrid Holtet. Book din hund ind på et af de spændende forløb HER. Det er fortsat også muligt at booke individuelle træningsforløb hos Astrid. 
 
Du kan følge opslag omkring træning m.m. på ACH's Facebookprofil.
 

STIGENDE ENGROSSALG
Vi har gennem det sidste år oplevet en stærk vækst i vores salg B-B salg. Interessen kommer også fra udlandet, hvor den sidste nye kunde er C.C. Filson Co. i Seattle, Whasington USA. Den største ordre nogensinde i vores firma og en stor cadeau til vores produkter, som i forvejen er blevet populære world wide gennem vores (også) stigende salg på Etsy. www.filson.com.
 
Ønsker du at blive forhandler af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på info@siriushunde.dk 
 
 
KURSER OG FOREDRAG
Book et spændende kursus eller foredrag om hundeadfærd, nytårsangst, livet med den nye hvald, fodring m.m. hos Aarhus Hundecenter HER. På centerets hjemmeside vil du løbende finde nye kurser og foredrag, og vil du være sikker på ikke at misse information om disse, er det en god ide at følge Aarhus Hundecenter på Facebook. Med mindre andet er angivet varetages aktiviteterne af dyrlæge Astrid Holtet. 

 

SIRIUS HUNDE ER FLYTTET HØJBJERG! 
Siden november 2018 har vi haft salg af vores produkter hos Aarhus Hunde Center v/Astrid Holtet på Øster Parkvej 2, i Højbjerg
 
Vi har siden åbningen i 2014 drømt om at forene famlieinteresser og -firmaer i eet fælles større set-up. Adfærdstræning, uddannelse, udvikling og salg af kvalitetsprodukter har hele tiden været omdrejningspunktet for Astrid og Thor.  Astrid har nu etableret Aarhus Hundecenter, og Sirius Hunde har haft vokseværk på engrossiden. Det har givet et naturligt springbrædt til at kombinere kræfterne i større lokaler. Et kombineret hundetræningscenter, seleværksted og salg af vores egne og andre udvalgte kvalitetsprodukter - herunder Vom og Hundemat, og Esstentials hundefoder m.m.
I forbindelse med butikken har Astrid indrettet lækre træningsfaciliteter, og du kan derfor trygt tage din hund med i butikken, hvor der nu også er en indbydende legeplads. 
 
Alle vores foderkunder kan fortsat købe hos os, og der er langt bedre - og gratis - parkeringsforhold . Letbanen går lige ud til os! Vi glæder os til samarbejdet med Aarhus Hundecenter! Vi ses på Øster Parkvej 2, Højbjerg! (sidevej til Søren Nymarksvej).
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Seleværksted hos AHC Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk