Aarhus Hundecenter har som bekendt været tvangslukket p.g.a Covid-19, og det har betydet, at Thor og Astrid har besluttet at lukke seleværkstedet. 
Butikken er igen åben, men med begrænsede åbningstider. Butikken har pt. kun åbent i forbindelse med træningsaktiviteter i centeret eller efter aftale. Info om AHC's åbningstider og kontakt til Astrid i øvrigt kan du få HER
Som noget nyt tilbyder Astrid også kiropraktik.
 
Thor koncentrerer sig fremover om websalget på ETSY.com under brandet SiriusHounds og engrossalg.  
Har du spørgsmål kan du altid skrive til os på info@siriushunde.dk.
 
 

TRÆN MED DIN HUND INDENDØRE HELE ÅRET!
Du kan booke hundetræning i Højbjerg/Aarhus indendørs hos Aarhus Hundecenter! Træningen varetages af dyrlæge og hundetræner, Astrid Holtet. Book din hund ind på et af de spændende forløb HER. Det er også muligt at booke individuelle træningsforløb hos Astrid. 
 
Du kan følge opslag omkring træning m.m. på ACH's Facebookprofil.
 

STIGENDE ENGROSSALG
Vi har gennem det sidste år oplevet en stærk vækst i vores salg B-B salg. Interessen kommer også fra udlandet, hvor den sidste nye kunde er C.C. Filson Co. i Seattle, Whasington USA. Den største ordre nogensinde i vores firma og en stor cadeau til vores produkter, som i forvejen er blevet populære world wide gennem vores (også) stigende salg på Etsy. www.filson.com.
 
Ønsker du at blive forhandler af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på info@siriushunde.dk 
 
 
KURSER OG FOREDRAG
Book et spændende kursus eller foredrag om hundeadfærd, nytårsangst, livet med den nye hvald, fodring m.m. hos Aarhus Hundecenter HER. På centerets hjemmeside vil du løbende finde nye kurser og foredrag, og vil du være sikker på ikke at misse information om disse, er det en god ide at følge Aarhus Hundecenter på Facebook. Med mindre andet er angivet varetages aktiviteterne af dyrlæge Astrid Holtet. 

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Strandvejen 4, 8410 Rønde - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk