VORES GÅ-SELER OG GÅ-LINER
Hos Sirius har vi udviklet en lang række liner og seler, som kan hjælpe med at få det optimale ud af din og din hunds gåture, om det så er i byen, ved stranden eller i skoven. Den store grad af individuel tilpasning gør, at det kan passe lige præcis til dit og din hunds behov.
 
Kontakt os gerne for mere information om, hvordan vi kan lave en sele og/eller line til din hund og få den tilpasset i både stil og form, så både du og din hund kan nyde resultatet!
 
P.t. laver vi desværre ikke seler. Du kan fortsat bestille halsbånd og liner hos os.
  
 
"Det er altafgørende for en god tur, at trækket ikke er ubehageligt, hverken for hund eller ejer"
SIRIUS GÅ-SELER
Vores Gå-Seler er alle udviklet således, at de passer både til hunde, der går fint i almindelige gå-seler samt til hunde, der trækker. Dette opnås ved at, der er flere punkter på selen, hvor linen kan hæftes. Ved hæftning af snore til selens rygstykke fås et jævnt og ergonomisk godt træk hen over brystkassen, når der lægges pres på linen. Ved hæftning foran på brystet drejes hunden, idet den trækker, og dermed forhindres det videre træk. Ved hæftning af linen foran forhindres hunden altså i at trække uden at den udsættes for ubehagelige korrektioner. I kombination med vores modulbaserede liner, kan hæftning af linen på ryggen og foran på brystet opnås samtidig, hvilket kan hjælpe med at kontrollere hunde, der har en tendens til at gå uroligt og zig-zaggende.
 
EKSTRAUDSTYR
Til Sirius Gå-Liner og Gå-Seler kan suppleres med ekstraudstyr, som fx støddæmper, bælter, vedhæng eller andet, som vi kan lave på bestilling og efter ønske. Kun fantasien sætter grænser. Besøg vores seleværksted og hør om mulighederne. 
 
 
 

 
   
 
SIRIUS GÅ-LINER
Sirius Gå-Liner, er et modulbaseret linesystem, der giver dig mulighed for at tilpasse linen lige præcis til dit og din hunds behov - og linen kan ændres hvis jeres behov ændres. Ved hjælp af vores basisled i to forskellige længder, kan du sammensætte linen, så den får den længde du ønsker. Samtidig gør ledfunktionen det muligt at forkorte eller forlænge linen i takt med at behovet ændres. For eksempel kan linen gøres kort, når I går på en tætbefolket gade, og lang når I går i skoven og hunden skal have lov til at snuse. Ud over vores basisled, har vi en række specialled, som kan tilføjes linen. Det kan blandt andet være vores støddæmper, der mindsker ryk i hunden såvel som i dig som fører. Det kan også være led med taske til "høm-høm" poser eller sikkerhedssele-led, som sikrer at hunden kan fæstnes forsvarligt i bilen.

KOMBINER VORES LINE OG SELE
De flere forskellige hæftningsmuligheder på vores seler giver mulighed for at tilpasse trækket i hunden til den enkeltes behov. Uanset hvilke udfordringer man har, når det handler om at gå i line, så er det altafgørende for en god tur at trækket ikke er ubehageligt, hverken for hund eller ejer, somtidig med at kontrollen over hunden bevares. Linens ledbaserede opbygning giver unikke muligheder for at tilpasse den til dit og din hunds behov, når den kombineres med Sirius Gå-Seler. Sirius Gå-Seler og -Liner fås i flere forskellige materialer og farver, og vi har mulighed for at tilpasse både line og sele, så de lige præcis passer til jeres behov.
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk