PRODUKTERNE
Hos Sirius skaber vi kvalitetsprodukter, der hjælper til aktivering og stimulering af alle slags hunde. Produkterne imødegår de behov, som opstår både i interaktionen mellem hund og ejer, men også de behov, som hunden har, når den er alene.
 
 
"Hos Sirius skaber vi kvalitetsprodukter til alle slags hunde "
LINER OG SELER
At komme ud og opleve verden er vigtigt for en hunds trivsel. Men mange hundeejere oplever udfordringer, f.eks. at deres hunde er for stærke eller for vilde i f.eks. mødet med andre hunde på gåturen. Sirius har bl.a. udviklet et modulbaseret sele- og linesystem, som mindsker hundens træk i linen uden ubehagelige korrektioner. Systemet giver samtidig mulighed for at sammensætte linen og selen sådan, at det passer bedst muligt til den enkelte hund og ejers behov.
 
Se mere om vores liner og seler her


LEGETØJ OG AKTIVERING
Vores legetøj er udviket i forsøget på at dække flest mulige af hundens basale behov indenfor aktivering. Herunder ruske/bideleg, næsearbejde og problemløsning af forskellig grad. Vi forsøger at udvikle i forskellige sværhedgrader og prisklasser, så alle hunde og deres ejere har en chance for at være med rent økonomisk.
 
Se mere om vores legetøj her 

 
 
VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP
Har du ideer eller behov som ikke opfyldes af de allerede udviklede produkter, så kontakt os gerne - vi vil gerne høre fra dig og hjælpe dig med at finde en løsning på netop dit og din hunds behov. Du kan kontakte os her.
LØBEUDSTYR
At løbe kan være godt for både hund og ejer. Når man løber er det vigtig at man ikke udsættes for uhensigtmæssig træk og at kroppen ikke belastes forkert - det gælder både for mennesker og hunde. Derfor har vi hos Sirius udviklet et ergonomisk rigtigt løbesystem, der mindsker belastningen på dig og din hund mest muligt. Systemet er modulbaseret således at det kan tilpasses den enkelte hund og løber.

Se mere om vores løbesystem her
 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk