ALLE SIRIUSPRODUKTER TESTES 
Hos Sirius Hunde tester vi alle vores produkter på et testpanel af hunde. Vores primære testpanelet består at et hold hunde i forskellige aldre, racer og temperamenter. Hver produkt går gennem en lang testproces: Hver prototype bliver først testet på vores primære testpanel, justeret og testet igen, indtil vi når et tilfredstillende resultat. Når produkterne har været testet af vores primære hunde, kommer de ud til eksterne testhunde i forskellige miljøer og med forskellige behov, hvorefter produkterne gennemgår en sidste testing, inden de kommer i produktion. Her på siden møder du vores primære testpanel.
KARLA OG FRIGG og sidste skud på stammen - LASSEN
Frigg og Karla er kuldsøstre. De er 6 år gamle Labradorblandinger. Karla er en dygtig løber og hun løber lange ture flere gange om ugen. Hun er en rolig og menneskeglad hund, der elsker at arbejde med sin fører. Frigg brænder for enhver form for apportering, især apportering i vand. Hun er en glad og arbejdsivrig hund og evner en høj grad af fokusering på de opgaver hun stilles overfor. Lassen kom til for 2 år siden og er en skøn Schapendoeblanding. Han er fuld af energi, en ægte vandhund og er den perfekte testhund til vores legetøjs holdbarhed!
 
PAW OG ALMA
Paw er en 6 år gammel kastreret hanhund. Han er en blanding mellem gravhund og dværgpuddel. Paw kom til os som 2-årig, da han ellers skulle have været aflivet. Paw er en nysgerrig og opmærksom hund. Han elsker at bruge næsen og at gå spor og løse puslespil er hans yndlingsbeskæftigelse.
Alma er en 4 år gammel Border Collie blanding. Hun er klikkertrænet, en positiv træningsform. Alma har et højt energiniveau og elsker at arbejde. Hun er intiativrig og vil gerne løse opgaver for sin ejer. Derudover elsker hun at gå spor og løse puslespil.
 
LASSEN
 
 
Sirius Hunde | CVR: 35734678 | Maimosevej 11, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: 50124822 | info@siriushunde.dk